De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

         

        in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland
 

   

voorkant en rug van de omslag van het nieuwe boek van Toos van Holstein:

TOOS VAN HOLSTEIN II

'for me art is travelling the mind'

 

     

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
(abonneer)

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: Van Toos van Holstein verscheen inoktober haar nieuwe boek met meer dan 200 pagina's vol kunstwerken en teksten: 'TOOS VAN HOLSTEIN II, for me ar is travelling the mind'. De prijs ervan bedraagt €35. Even een mail naar toosvanholstein@xs4all.nl en u ontvangt het boek (verzendkosten € 5). U kunt het natuurlijk ook komen afhalen op een 1e zondag van de maand tijdens de Kunst en Cultuurroute van Middelburg (13-17 uur).

NIEUW: Op zondag 1 december opent in het pakhuis van Toos van Holstein 'Rooms of Now #4'. Een kunstproject in samenwerking met het gerenommeerde instituut voor moderne kunst De Vleeshal. De vernissage is om 15 uur.

NIEUW: De eerstvolgende grote expositie van Toos van Holstein vindt plaats bij Galerie Persoon in Eersel vanaf 14 januar. Daarbij toont ze ook weer haar succesvolle 'The 70-Series'. Een serie van 70 kleinere werken van 20-20 cm en 25-25 cm. Meer informatie over deze speciale serie is te lezen in haar Nieuwsbrief (knop rechtsboven)

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je er ook heel makkelijk voor zorgen dat het blog elke week automatisch bij je komt.

bal 11 Keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) zijn ateliers en galerieën geopend van 13-17 uur. Dus ook het atelier van Toos van Holstein aan de Korendijk 56.

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos
Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette