De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

         

        in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland


 

  

 

   City life

de nieuwe steendruk van Toos van Holstein

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief


abonneren?

klik hier

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

 

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUWS: Bij de verkiezing van de Kunstenaar van het Jaar 2023 is Toos van Holstein, nadat het uitgebreide kunstpanel haar had genomineerd voor de selectie van 90 kunstenaars, in de publieksronde verkozen bij de Top-25 van de Nederlandse kunstenaars. Meer hierover is te lezen in haar recente Nieuwsbrief (knop rechtsboven)

NIEUWS: Op zondag 4 september presenteerde Toos van Holstein voor het eerst haar nieuwe steendruk 'City life' (oplage 25) tijdens de Middelburgse Kunst&Cutuurroute. Veel meer informatie over het tot stand komen van 'City life' is te lezen in deze aflevering van Toos' haar wekelijkse blog TOOS&ART. Op haar YouTube-kanaal staat onder deze link https://youtu.be/XczDEwQo-lk de video over het creëren ervan. De steendruk is te koop voor de prijs van €225.

NIEUWS : Onlangs verbleef Toos van Holstein voor een langere periode in het prachtige middeleeuwse Gubbio in Umbrië (Italië). Daar werkte ze in het keramiekatelier van Giampietro Rampini om keramiek te beschilderen. Een van de resultaten staat hierboven. Veel meer erover is te zien in een nieuwe video op het YouTube-kanaal van Toos (https://youtu.be/2lm-59oATso). In deze aflevering van haar wekelijkse blog 'TOOS&ART' vertelt ze er nog meer over.

bal  De Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Zo langzamerhand in Nederland een fenomeen. Al sinds 1999 elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) van 13-17 uur met tientallen deelnemers. Waaronder Toos van Holstein met haar prachtige atelier in haar monumentale pakhuis 'Holstein' aan de Korendijk 56. Meer informatie over die kunstroute is te vinden op https://kunstroutemiddelburg.nl/

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je je ook heel makkelijk op dat blog abonneren waardoor het in 't vervolg elke week automatisch op je digitale deurmat neerploft.

bal Van Toos van Holstein verscheen haar nieuwe boek met meer dan 200 pagina's vol kunstwerken en teksten: 'TOOS VAN HOLSTEIN II, for me ar is travelling the mind'. De prijs ervan bedraagt €35. Even een mail naar toosvanholstein@xs4all.nl en u ontvangt het boek (verzendkosten € 5). U kunt het natuurlijk ook komen afhalen op een 1e zondag van de maand tijdens de Kunst en Cultuurroute van Middelburg (13-17 uur).

 

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos
 
 
 
 
 
 
 
 
s

Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette