De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

         

        in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland


 

  

   Toos van Holstein, Kovalam (olieverfschilderij 100 cm-130 cm), nu te zien op de grote solotentoonstelling van Toos bij galerie Drentsche Aa in Balloo (zie hieronder)

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief


abonneren?

klik hier

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

 

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUWS: Van 4 juni tot 17 juli exposeert Toos van Holstein in Galerie Drentsche Aa in Balloo. In haar grote solotentoonstelling 'De Verwondering' toont ze alle aspecten van haar kunnen: van olieverfschilderijen tot beelden en keramiek. Meer hierover is te lezen in haar recente Nieuwsbrief (zie knop rechtsboven)

NIEUWS : Onlangs verbleef Toos van Holstein voor een langere periode in het prachtige middeleeuwse Gubbio in Umbrië (Italië). Daar werkte ze in het keramiekatelier van Giampietro Rampini om keramiek te beschilderen. Een van de resultaten staat hierboven. Veel meer erover is te lezen in bijvoorbeeld deze aflevering van haar wekelijkse blog 'TOOS&ART'.

bal Bij de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2022 is Toos van Holstein geëindigd bij de 25 populairste kunstenaars van Nederland. Een heel mooie prestatie natuurlijk. Toos dankt hierbij de leden van het kunstpanel die haar hebben genomineerd en de vele kiezers die op haar hebben gestemd.

bal De afgelopen twee jaar maakte 'The 70-Series and More' van Toos van Holstein een zeer succesvolle toernee langs een aantal gerenommeerde galerieën in Nederland. Nu is die 70-Series binnenkort eindelijk te zien in haar eigen atelier in Middelburg. Afbeeldingen van kunstwerken uit 'The 70- Series' van de voorgaande edities zijn te vinden op de Instagram site van Toos. https://www.instagram.com/toosvanholstein_artist/ .

bal  De Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Zo langzamerhand in Nederland een fenomeen. Al sinds 1999 elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) van 13-17 uur met tientallen deelnemers. Waaronder Toos van Holstein met haar prachtige atelier in haar monumentale pakhuis 'Holstein' aan de Korendijk 56. Meer informatie over die kunstroute is te vinden op https://kunstroutemiddelburg.nl/

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je je ook heel makkelijk op dat blog abonneren waardoor het in 't vervolg elke week automatisch op je digitale deurmat neerploft.

bal Van Toos van Holstein verscheen haar nieuwe boek met meer dan 200 pagina's vol kunstwerken en teksten: 'TOOS VAN HOLSTEIN II, for me ar is travelling the mind'. De prijs ervan bedraagt €35. Even een mail naar toosvanholstein@xs4all.nl en u ontvangt het boek (verzendkosten € 5). U kunt het natuurlijk ook komen afhalen op een 1e zondag van de maand tijdens de Kunst en Cultuurroute van Middelburg (13-17 uur).

 

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos
 
 
 
 
 
 
 
 
s

Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette