De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

         

        in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland


 

   

deel van 'The 70-Series'

van Toos van Holstein

 

     

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
(abonneer)

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: Vanaf 14 januari is Toos van Holstein haar nieuwe expositie 'The 70-Series and More' te zien bij Galerie Persoon in Eersel. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 18 januari om 15 uur. Hierbij toont Toos naast een aantal nieuwe grote schilderijen ook haar succesvolle 'The 70-Series'. Een serie van 70 kleinere werken van 20-20 cm en 25-25 cm die dit jaar een toer door Nederland maakt. Meer informatie over deze speciale serie is te lezen in een aflevering van haar blog TOOS&ART (klik hier) en haar Nieuwsbrief (knop rechtsboven).

NIEUW: Van 23 tot 26 januari is werk van Toos van Holstein te bewonderen op de kunstbeurs 'NAARDEN the Art fair' (in Naarden dus) in de stand van Galerie De Vreugd en Hendriks.

NIEUW: Tijdens het weekeinde van 1 en 2 februari (13-17 uur) start weer het nieuwe jaar voor de maandelijkse Kunst en Cultuurroute Middelburg met het al traditionele thema Zeeuwse Gasten. In het atelier van Toos toont Marijke Leertouwer als Zeeuwse Gast haar objecten. Daarnaast is op de zondag op de woonetage in het pakhuis van Toos ook het kunstproject 'Rooms of Now #4' van het gerenommeerde instituut voor moderne kunst Vleeshal te bekijken (meer daarover hier in het blog TOOS&ART).

video installatie van 'Rooms of Now #4'

NIEUW: Van Toos van Holstein verscheen onlangs haar nieuwe boek met meer dan 200 pagina's vol kunstwerken en teksten: 'TOOS VAN HOLSTEIN II, for me ar is travelling the mind'. De prijs ervan bedraagt €35. Even een mail naar toosvanholstein@xs4all.nl en u ontvangt het boek (verzendkosten € 5). U kunt het natuurlijk ook komen afhalen op een 1e zondag van de maand tijdens de Kunst en Cultuurroute van Middelburg (13-17 uur).

 

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je er ook heel makkelijk voor zorgen dat het blog elke week automatisch bij je komt.

bal 11 Keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) zijn ateliers en galerieën geopend van 13-17 uur. Dus ook het atelier van Toos van Holstein aan de Korendijk 56.

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos
Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette