De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland

 

The sky is the limit , 110 cm-100 cm


 

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
(abonneer)

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: Op zondag 4 februari start de Middelburgse Kunst en Cultuurroute weer met als thema dit keer 'Zeeuwse Gasten'. Van 12-17 uur is het atelier van Toos van Holstein geopend met als Zeeuwse Gast Anneke Coppoolse die haar ruimtelijke werk toont. Iedereen van harte welkom aan de Korendijk 56.

NIEUW: Bij de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2018 is Toos na diverse publieks en juryrondes geëindigd bij de laatste 25 populairste kunstenaars van Nederland. Een mooie prestatie, dankzij de vele stemmen van liefhebbers van haar werk en een bevestiging van haar plaatsing de afgelopen jaren.

 

bal Gedurende het hele jaar 2016 had Toos van Holstein de eer de Briljante Kunstenaar van Nederland te zijn. Een eer die, gezien haar kunstcarrière, als zeer verdiend mag worden beschouwd.

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je er ook heel makkelijk voor zorgen dat het blog elke week automatisch bij je komt.

bal 11 Keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) zijn ateliers en galerieën geopend van 13-17 uur. Dus ook het atelier van Toos van Holstein aan de Korendijk 56.

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos


bal  Sinds enkele jaren heeft Toos een 2de website: "TOOS". Hierin toont ze o.a. kunstwerken die een brug slaan tussen haar olieverven en de toepassing van digitale technieken www.toos.biz .Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette