De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland

 

She, olieverf 145 cm-115 cm


 

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
(abonneer)

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: Op zondag 6 mei start in het Kasteel van Rhoon een groepsexpositie onder de naam 'Triangle of Life'. Naast het schilderij 'She' van Toos van Holstein dat op de uitnodigingskaart staat, hangt er ook een groot drieluik van haar: 2-3 meter! Zie voor details de Nieuwsbrief( rechtsboven).

NIEUW: Ook op 6 mei toont Toos van Holstein in haar atelier tijdens de Middelburgse Kunst en Cultuurroute de uitgebreide collectie van haar livres d'art, de kunstboeken in beperkte oplage die ze maakt in samenwerking met haar galerie in Nice. Met daarin steendrukken, zeefdrukken en originele tekeningen

bal Bij de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2018 is Toos na diverse publieks en juryrondes geëindigd bij de laatste 25 populairste kunstenaars van Nederland. Een mooie prestatie, dankzij de vele stemmen van liefhebbers van haar werk en een bevestiging van haar plaatsing de afgelopen jaren.

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je er ook heel makkelijk voor zorgen dat het blog elke week automatisch bij je komt.

bal 11 Keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) zijn ateliers en galerieën geopend van 13-17 uur. Dus ook het atelier van Toos van Holstein aan de Korendijk 56.

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos


bal  Sinds enkele jaren heeft Toos een 2de website: "TOOS". Hierin toont ze o.a. kunstwerken die een brug slaan tussen haar olieverven en de toepassing van digitale technieken www.toos.biz .Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette