De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

         

        in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland
 

   

voorkant en rug van de omslag van het nieuwe boek van Toos van Holstein:

TOOS VAN HOLSTEIN II

'for me art is travelling the mind'

 

     

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
(abonneer)

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: Van Toos van Holstein verschijnt op 6 oktober een nieuw boek met meer dan 200 pagina's vol kunstwerken en teksten: 'TOOS VAN HOLSTEIN II, for me ar is travelling the mind'. Bij voorintekening tot 6 oktober kost dit boek slechts €25 (excl. verzendkosten €5) i.p.v. €35. Even een mail naar toosvanholstein@xs4all.nl en u ontvangt het boek. U kunt het ook komen afhalen bij de opening van haar nieuwe tentoonstelling op 6 oktober. Zie hieronder.

NIEUW: Op zondag 6 oktober vindt in Breukelen bij Galerie Peter Leen XL de opening plaats van een grote expositie van Toos van Holstein: 'The 70-Series and More'. Hierbij wordt ook haar nieuwe boek gepresenteerd. Welkom vanaf 13.30 uur. Lees voor meer informatie haar Nieuwsbrief (knop rechtsboven)

bal Toos van Holstein is gevraagd meet te doen met de actie heARTparade voor het ontwikkelen van een medicijn voor de ernstige energiestofwisselingsziekte waaraan kinderen die dat hebben in het algemeen veel te vroeg overlijden. Over de heARTseat die ze hiervoor beschilderde is een professionele film te zien hier op haar YouTube-kanaal (link https://youtu.be/S1QPWt88iA4). Meer over die actie zelf op http://energy4all.nl/acties/heart-parade .

 

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je er ook heel makkelijk voor zorgen dat het blog elke week automatisch bij je komt.

bal 11 Keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) zijn ateliers en galerieën geopend van 13-17 uur. Dus ook het atelier van Toos van Holstein aan de Korendijk 56.

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos
Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette