De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland

 

Cantare , olieverf 90 cm-120 cm

te zien op de expositie bij galerie Drentsche Aa in Balloo
 

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
(abonneer)

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: Toos van Holstein genomineerd voor verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2018

Begin juli werd bekend dat Toos van Holstein opnieuw is genomineerd voor de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar. De verkiezingslijst met de namen van de 90 genomineerden is hier te vinden. de procedure spreekt voor zich.

NIEUW: Expositie 'Dromen' bij galerie Drentsche Aa in Balloo

Drie parallel lopende exposities, dat kan. Zeker voor een populair kunstenaar als Toos van Holstein, niet voor niets Nederlands Briljanten Kunstenaar 2016. Op Hemelvaartsdag 25 mei opent in galerie Drentsche Aa in Balloo, in Drente dus, de expositie 'Dromen' die doorloopt tot 27 augustus. Lees meer in de recente Nieuwsbrief hier.

NIEUW: Expositie bij galerie Wiek XX in Bad Nieuweschans

Van 14 april t/m 12 juli loopt bij de gerenommeerde galerie Wiek XX in het oude Groningse vestingstadje Bad Nieuweschans de groepstentoonstelling "Met een knipoog" met daarin een aantal van de schilderijen van Toos van Holstein.

bal Toos van Holstein 20ste bij verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2017

Bij de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2017 is Toos na diverse publieks en juryrondes geëindigd op plaats 20. Hierdoor behoort ze, net als in de reeks voorgaande jaren, opnieuw bij de 25 populairste kunstenaars van Nederland.

bal Gedurende het hele jaar 2016 had Toos van Holstein de eer de Briljante Kunstenaar van Nederland te zijn. Een eer die, gezien haar kunstcarrière, als zeer verdiend mag worden beschouwd.

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Ook voor een abonnement.

bal 11 Keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) zijn ateliers en galerieën geopend van 13-17 uur. Dus ook het atelier van Toos van Holstein aan de Korendijk 56.

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos


bal  Sinds enkele jaren heeft Toos een 2de website: "TOOS". Hierin toont ze o.a. kunstwerken die een brug slaan tussen haar olieverven en de toepassing van digitale technieken www.toos.biz .Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette