De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

         

        in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland


 

   

één van de mixed media kunstwerken (25-25 cm) op aludibond als onderdeel van 'The 70-Series' van Toos van Holstein in Galerie Àlafran (Diepenheim)

 

     

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief


abonneren?

klik hier

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

 

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUW: De galerieën in Nederland gaan langzaam weer van het slot. Dat betekent dat je in Galerie Àlafran te Diepenheim een deel van 'The 70-Series' van Toos van Holstein (zie foto hierboven) kunt bekijken als onderdeel van de huidige groepstentoonstelling. Ook toont Toos daar enkele van haar nieuwe olieverfschilderijen. Afbeeldingen van kunstwerken uit 'The 70- Series' van de voorgaande edities zijn te vinden op de Instagram site van Toos https://www.instagram.com/toosvanholstein_artist/ .

NIEUW: Normaal was er altijd 11 keer per jaar de Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) van 13-17 uur. Maar door alle corona-perikelen kwam daarin de klad. Maar op 2 mei kunnen de deelnemende ateliers en galerieën weer min of meer 'los' gaan. Ook dus het atelier van Toos aan de Korendijk 56. Zie voor gedetailleerd nieuws hierover de Nieuwsbrief (knop rechtsboven).

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je je ook heel makkelijk op dat blog abonneren waardoor het in 't vervolg elke week automatisch op je digitale deurmat neerploft.

bal Bij de prestigieuze verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2021 is Toos van Holstein opnieuw geëindigd bij de TOP-25 van populairste kunstenaars van Nederland. Een bestendiging van haar positie in de Nederlandse kunstwereld.

bal Van Toos van Holstein verscheen haar nieuwe boek met meer dan 200 pagina's vol kunstwerken en teksten: 'TOOS VAN HOLSTEIN II, for me ar is travelling the mind'. De prijs ervan bedraagt €35. Even een mail naar toosvanholstein@xs4all.nl en u ontvangt het boek (verzendkosten € 5). U kunt het natuurlijk ook komen afhalen op een 1e zondag van de maand tijdens de Kunst en Cultuurroute van Middelburg (13-17 uur).

 

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos
Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette