De nieuwste schilderijen van Toos van Holstein
Nieuwste schilderijen

Muziek schilderijen van Toos van Holstein
Muziek schilderijen

VenetiŽ schilderijen
Venetië schilderijen

         

        in 2016 Briljanten Kunstenaar van Nederland


Toos van Holstein genomineerd voor de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2024

(scan de QR code voor de verkiezingssite)  

  

Agenda tentoonstellingen
Agenda

Laatste Nieuwsbrief
Nieuwsbrief


abonneren?

klik hier

Kaarten en CDRoms
Postkaarten
& cd-roms

 

Gratis Toos van Holstein screensaver
Download
Screensaver

 

LAATSTE NIEUWS

NIEUWS: Toos van Holstein is genomineerd voor de verkiezing van Kunstenaar van het Jaar 2024. Het publiek kan haar nu voordragen voor de 20 kunstenaars die na deze verkiezingsronde uit de 90 genomineerden over gaan blijven. Stemmen kan hier. Je kunt ook de QR code scannen in de affiche hierboven. Meer over deze verkiezing en over ander kunstnieuws van Toos is te lezen in haar recente Nieuwsbrief (knop rechtsboven).

NIEUWS: De UOVO Primeur!! Wat dat is? Na vier weken als artist in residence te hebben gewerkt in de Italiaanse keramiekstad Gubbio is Toos van Holstein nu terug met een serie nieuwe UOVO's: grote ei-vormige, met de hand beschilderde keramiekobjecten van eigen ontwerp. Die zijn nu voor het eerst te zien op zondag 2 juli tijdens de Middelburgse Kunst&Cultuurroute (13-17 uur). De UOVO Primeur. Veel meer daarover valt te lezen in haar op donderdag 22 juni te verschijnen blogaflevering van TOOS&ART.

Over die UOVO's is nog veel meer te zien in de video 'The UOVO-Project' op het YouTube-kanaal van Toos (https://youtu.be/2lm-59oATso)

bal Afgelopen september presenteerde Toos van Holstein voor het eerst haar nieuwe steendruk 'City life' (oplage 25) tijdens de Middelburgse Kunst&Cutuurroute. Veel meer informatie over het tot stand komen van 'City life' is te lezen in deze aflevering van Toos' haar wekelijkse blog TOOS&ART. Op haar YouTube-kanaal staat onder deze link https://youtu.be/XczDEwQo-lk de video over het creëren ervan. De steendruk is te koop voor de prijs van €225.

bal  De Kunst en Cultuurroute in Middelburg! Zo langzamerhand in Nederland een fenomeen. Al sinds 1999 elke 1ste zondag van de maand (behalve in januari) van 13-17 uur met tientallen deelnemers. Waaronder Toos van Holstein met haar prachtige atelier in haar monumentale pakhuis 'Holstein' aan de Korendijk 56. Meer informatie over die kunstroute is te vinden op https://kunstroutemiddelburg.nl/

bal  Elke week schrijft TOOS over de kunstwereld om haar heen in haar blog "TOOS&ART". Nieuwsgierig? Dan naar https://toosvanholstein.wordpress.com . Daar kun je je ook heel makkelijk op dat blog abonneren waardoor het in 't vervolg elke week automatisch op je digitale deurmat neerploft.

bal Van Toos van Holstein verscheen haar nieuwe boek met meer dan 200 pagina's vol kunstwerken en teksten: 'TOOS VAN HOLSTEIN II, for me ar is travelling the mind'. De prijs ervan bedraagt €35. Even een mail naar toosvanholstein@xs4all.nl en u ontvangt het boek (verzendkosten € 5). U kunt het natuurlijk ook komen afhalen op een 1e zondag van de maand tijdens de Kunst en Cultuurroute van Middelburg (13-17 uur).

 

 


TOOS  - 
the movie

 
Korte film:
Achtergrond, werk en
werkwijzen van Toos
 
 
 
 
 
 
 
 
s

Kom op bezoek Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette Klik op een palet voor de complete agenda Palette Toos houdt iedere eerste zondag van de maand open huis in haar atelier in Middelburg Palette